Fruitsalade met kaas

Tussendoortje voor 2 personen (15 minuten)
 
Benodigdheden
  • 1 nectarine
  • 1 rode pruim
  • 1 kiwi
  • 1 passievrucht
  • 1 kleine rode Spaanse peper
  • 100 gram 30+ kaas
  • 1 banaan
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 eetlepel vloeibare honing
Bereiding
  • Was de nectarine en de pruimen, snijd ze doormidden en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Schil de kiwi en snijd hem in halve plakjes. Meng de vruchten in een kom.
  • Snijd de passievrucht doormidden en lepel de pitjes door de fruitsalade. Rol de Spaanse peper tussen de handen, snijd het kapje eraf en klop de zaadjes eruit. Snijd de peper in zeer dunne ringetjes.
  • Maak kleine blokjes van de kaas. Snijd de banaan in plakjes en besprenkel deze met een deel van het citroensap. Doe alle ingrediënten voor de salade in de kom.
  • Roer de honing los met de rest van het citroensap. Meng dit door de salade.

Voedingswaarden
260 kcal, 17 g eiwit, 9 g vet (waarvan 6 g verzadigd vet), 27 g koolhydraten
Bovenstaande waarden zijn per persoon.
 
« Terug